Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ond cirkel

Varför överhuvudtaget finnas i varandets sfär
när
inget bär
utan hela tiden spricker, går isär

allt i brist på mening
när allt rämnar utan försening
hela tiden utan ajournering
i en brinnande rening *

kontenta i avsaknad av innehåll
inget kan spela någon roll
eftersom meningen med varandet ligger på noll
och livets strängar är tidlöst stämda i moll

*skärseld

© Ted Örnberg 2013-01-13




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-13 16:43



Bookmark and Share


  MaRit MaRitza LöfRoos
Smärtsam läsning.
2013-01-16

  Bibbi VIP
Svåra frågor som jag önskade att jag hade ett rätt svar på.

Så väl skaldat och formulerat.
2013-01-15

  Ljusletaren
Läser just nu i en bok om att negativitet föder negativitet och kan man vända trenden till att bli positiv så föds också positiviteten.

Är du positiv och ser allt fint som finns i oss, runt om oss och i vår värld. då drar du till dig mera av positivitet också.

Lycka till/ kram
2013-01-14

  aol
min vän det är en stor mening att leva i varandet,
2013-01-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kanske se åt ett
annat håll, om man
innan kammat noll,
på annat ställe
agera med sin
ständigt goda roll
med den kasta
fram en ny boll..... .
2013-01-13

    ej medlem längre
tycker den skulle vara bättre om du tog bort tredje stycket.
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP