Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det det vi vill minnas


Kyssar

Vi kysstes ofta du & jag

Vad vill vi min vän livet börjar med en kyss

Kyssen slöt ögonen doften gav livsögonblicket en tanke




Fri vers av Federico Romano
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-14 00:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som känns att läsa.
2013-01-14

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2013-01-14

  Lars Hedlin
Själsligt och fint!
2013-01-14

  SatansSon VIP
Fint detta.
2013-01-14

  Angel of love
En underbar text, jätte fin!
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano