Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den inte dödar så är


Tystnaden är vital

Anonym bland dom frälsta

vän på FB tystnaden ekar högt i tomrummet

resning för ett liv & de

gamla vännerna de reser mig upp




Bunden vers av Federico Romano
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-14 14:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-01-14

  SatansSon VIP
dfet är bra du har riktifga vänner på fb. jag har inte en enda, bästa vännerna kommer från poeter,.seÖvriga är främlingar.
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano