Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bohem

I Ho Chi Minh stadens blodapelsiner
du fann en klar struktur
Men för en bohem är alla gator trånga

Med en schäferhunds rutiner
du strök bland tusen djur
kokosnöt och prostituerad ånga




Fri vers av zallander
Läst 503 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-15 01:47



Bookmark and Share


  mysing
fantastiskt hur den kan upplevas olika var gång man läser den!
2013-02-05

    ej medlem längre
snyggt
2013-01-31

  objekt3
omg det bara ryket juhe! ;)
2013-01-17

  SatansSon
Undrar huer cdert funkar där mer. Har aldrig varit så långt bort.
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander