Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträng & strikt

Tio stränga bambu rapp
en gammal strikt japan
personangrepp det straffar sig baki

Han tuggar upp min haiku lapp
och pekar på en svan
du har för många stavelser däri




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 514 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-15 01:12



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Underbart!
2013-01-18

    ej medlem längre
Ho hi hi hi
Dödsbra!
2013-01-15

  Stefan Albrektsson
Underbar - ha, ha, ha -

smakal lika bla
som flittelad bläckfis med
lis å kullysås, stol stalk
2013-01-15

  Julio VIP
Fan denna var bra:)
2013-01-15

  objekt3
lol jag skrattar alltid när jag läser dina små rimdikter! xD
2013-01-15

  SatansSon
Kerouac sket i stavelserna. Skrev haiku ändå.
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander