Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moulin Rouge

Alfabetet visslade fast bokstäverna
som nyttjades var till för sorgen

de bildade orden upprepade
sitt tema

Fader jag som är i himlen
Gör sig stor och är så liten

sorgen breder ut sitt lim över
Rouge

Toner dansar in i varandra
dansens flickor ligger
ihopvikta

En stor käpp söker med våld
skrämma flickorna till ursprungs
ledet. Till dansens spikraka
symmetri

ridån är redan fördragen


av olusten

som i bakfyllan drar tag i
bordets vita duk







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-14 23:06



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Jag ser bilder flimmra (Toulouse Lautrec) och dansa förbi till tonerna av europeisk swingmusik - dock inte en lättjefull dans utan snarare en allvarstyngd dans i mörkret och skuggan.
2013-01-15

  objekt3
fräscht och intressant! bra tempo. bra personlighet.
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP