Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till och med du, Mamma

ibalnd kan drömma kännas verkliga

så verkliga

 

vaknade med klump i magen

torrgråtna ögon

tårar som gömde sig i utkanterna

 

i alla drömmar

en efter en

drömde bara min största farhåga

 

att inte synas

bara förlöjligas

ingen bryde sig

 

hade kontakt med någon igenom allt

han kom aldrig till undsättning

 

det slutade kufiskt

tog på mig alla vinterkläder

gick ut i snön

för att komma undan

 

....

sen vaknade jag

och grät

 

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-15 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt skrivet...! Känner smärtan...
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP