Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
destination of life...


You can´t put life on hold eller kom så lever vi som fan

dö inte inte så förbannat i gryningsljus och vardagsmagi. håll dina andetag intill revbens exkluderande puls. bara håll. att låtsas är att svika (sig själv). så lyft dina drömmar ovan ytans spegelstjärnor och låt bara tiden stå förutan. det minsta vi är skyldiga dem är att tro på dem. för kroniska drömmare som oss ryms hela jävla himlen på jorden. i tystnad känner jag dina intrikata rädslor skrattar dansande på slaka linor i hopp om att falla. falla. falla handlöst genom skikt efter skikt. så dö inte ifrån dig själv nu igen. medan livet fortfarande äger en puls. dagarna skänker chans efter chans. inget är så ärligt och levande som du. och inget är så smärtsamt som att dö inuti själva livet. så kom och släpp ut alla regnbågsfjärilar över nattfjärden där livsandarna fortfarande väntar.




Prosa av L I V
Läst 661 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-15 15:57



Bookmark and Share


    Bellissima
Älskar det här!
2013-05-16

  Keijo Korkea-aho
Skön läsning så här på Söndag morgon tack
2013-01-20

    Max Poisé
När börjar vi!!!?
2013-01-15

  LenaJohansson VIP
budskapet väl förmedlat, vackra rader skrivna. tack
2013-01-15

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
otroligt välskaldad och välgenomtänkt text. Ta sina drömmar på allvar och drömmare som oss, ja, vi ska leva våra drömmar och inte drunkna i dom...:)
2013-01-15

  Lars Hedlin
Wow vilken text mycket bra skaldat gillas till max!
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V