Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom en dag (Tema Inte en dag utan en rad)

 

Så kom en dag
och sedan gick
så stick i stäv
med planerna

så bra!

 

 

2013-01-15 23:15




Fri vers av Minkki VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-15 22:17



Bookmark and Share


  MaRit MaRitza LöfRoos
Uppmuntrande.
2013-01-18

    ej medlem längre
Blir glad och uppiggad av dessa rader.
2013-01-17

  in effigie VIP
spännande och äventyr i dessa ord...fint
2013-01-16

  Ulf D VIP
Vilken bra start på den här dagen att läsa denna fina betraktelse av en optimist.
2013-01-16

    ADI Nehlin
fyndig..tyckte om
2013-01-16

  walborg
Riktigt kul med massor av associationer till att ta vara på överraskningarna i livet i stället för att ha kontroll över allting
2013-01-15

    ej medlem längre
jag blir glad av denna dikt
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP