Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milda ljus

Ljuset över ängarna
ger fjärilen liv
kärleksfulla löften
i morgonrodnad

Lustfylld seglats
i sommarens fägring
nyfikna vingslag
när regnet slumrar

Ljuset från månen
gåtfull kärlek
vandrar över taken
vid älskandes liv

Spelar vid fönstret
en strimma av hopp
glödande kärlek
till framtidens tro

Ljuset på grenarna
en frostbiten morgon
naturen bugar artigt
i tacksamhetsskuld

Gryningens skimmer
målar sin himmel
praktfulla färger
kring vakna ögonblick

Ljuset över vågorna
glittriga stänk
solblekta segel
bort vid horisonten

Vingslag mot skyn
fria att cirkulera
spelar mot sanden
där solkatten leker




Fri vers av ULJO
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-15 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vacker!
2013-01-19

    jaybird
lustfylld lovsång i
löftesrikt skimmer

en angenäm utflykt
skickligt komponerad
2013-01-19

  Eva Helene VIP
Vackert, värmer i min vinterdag.
2013-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuset betyder mycket för oss...dikten ger fina tankar...
2013-01-16

  anits VIP
Så fint och underbart målar
du dina ord till bilder i din
mycket vackra dikt
2013-01-16

  Angel of love
Ger mig mer längtan till sommaren, vackert skrivet!
2013-01-15

  Chawa VIP
Ljuvligt vackra ord som tar mig med på en underbar resa!
2013-01-15

    ej medlem längre
Dina ords ljus värmer och gläder.
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO