Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns dom som säger...



Det finns dom som säger
att dom är
det finns dom som säger
titta här
jag har skapat något nytt
något osett
har jag skådat
kom låt mig berätta
om saker
okända
men de skakar alla på huvudet åt dem
hånfulla
överlägsna
i sitt självbedrägeri
finns det inget nytt
men det finns dom som säger
att det är fel




Fri vers av King ink
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-02-19 18:40



Bookmark and Share


  raphaela
Finurligt och mycket tänkvärt.
2006-02-19

    NoMi F
ja det finns alltid dom som tycker
i bland fel i bland rätt
jag tycker du beskriver det fint här
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink