Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My baby...limerick



Så var det Kalle från Zanzibar
som äntligen blivit far
skroderade vilt
om sin nyfödda pilt
\"My baby gonne be a star\"



Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-19 18:49



Bookmark and Share


    Mejja
*hihihi* Ja denne utländske Kalle.
2006-02-19

  Anders P VIP
stackars barn
2006-02-19

  Daniel_78 VIP
Naaaaj det skall ju vara Bomi från Zanzibar,
far till Freddie Mercury (i Queen)
största stjärnan någonsin
2006-02-19

  DanSan
Hahaha Åh du e bara för bra Bodil ovanligt Afrikanskt namn föresten! hehehe Kram Dan
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg