Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om att befinna sig mellan olika skeenden i livet, man har avslutat sådant som stått på agendan under en längre tid och står inför det nya som man inte riktigt vet än vad det kan bli.


Mellan alltings varande

Här i platsen mellan alltings varande
där tomheten tar sin plats
och allt vilar som vintern i sin kyla
och styrka...

Här finns möjligheten till liv
men bara om jag vill
och om jag har tron
och en önskan...

Att vandra vidare
vägen är så lång,
ett liv, flera liv och hjärtat suckar
hjärtslagen vilar...

Hämtar näring från själen
putsar sandkornen,
kanske en kristall
här eller där...

En smula hopp i mellantid
det enda säkra
är att livet fortsätter
där utanför...

Jag är här
mitt i heligheten!

© Klio




Fri vers (Fri form) av klio
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-16 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klio
klio