Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spred lite PR för Gud!

-Men snälla prästen, sa då en blyg tös
när han håller på så blir jag så nervös
han är ju gift, jag vet
håll på det han lovat, det!
-En andlig kyss då? Gud älskar en generös!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-16 12:45



Bookmark and Share


  ULJO
Klockrent
2013-01-19

  Eaglemountains VIP
Det var en ovanligt kul sak, Gud är både generös och har humor ...
2013-01-17

  Ljusletaren
Väldigt bra och mycket bra/kram
2013-01-16

  Lars Hedlin
Yes verkligen ..Perfekt..
2013-01-16

  Tarantaran
Tack för en rolig text!
De flesta människorna
gillar nog ofördömande,
tillåtande, förlåtande
älskande attityd hos
de flesta; om kyrkan
och religionerna kan
lyckas förmedla det,
kan de ju klara av att
ge tröst och gemenskap
också till alla som vill
och behöver ha det...
bl.a. tänkte jag...:)
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt