Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar får du inte se

Hur mycket ska jag klara
nere på botten
och kniven hugger igen
desto djupare
skoningslöst
utan förvarning
och utan att behöva en anledning
slår djävulen till
för att få mig krypa
ligga still
tigga om nåd...
bara för att du kan
och för att visa din makt

men nej
hellre krälar jag mina knän blodiga
än slickar din röv




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-16 17:25



Bookmark and Share


  poetryGirl
Hur mycket ska jag klara
nere på botten

livet kan vara tungt
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen