Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han var ändå så trött och less på allt.


Mycket noga planerad avslutning...

Ensam i det automatstyrda planet

Tolv sömntabletter i whiskyn.

Ringer upp vicepresidenten.

Jodå, ett plan är redo att avgå om 44 minuter

från New York på exakt kontra kurs.

Om 52 minuter skall de mötas

över de atlantiska vattnen

Sedan skall han eventuellt få träffa presidenten

och framlägga vissa klagomål

om hur han behandlats under sin livstid.

Men det är inte säkert:

Prsidenten är en mycket upptagen person.

Han tar en djup klunk whisky, låter Thåström dåna i högtalarna..

Ser på klockan: 19 minuter kvar! UE.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-16 20:03

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Nina.H
Ja, presidenten och vice..
Liknelserna är påtagliga.
Bra text
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram