Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ERFARA VIA SINNEN

Ett öra - två öron,
jag hör, jag lyssnar,
du lyssnade, jag grät och berättade för dig!
Du tröstade, min gråt torkade, för en stund.
Sedan kom redan våren och även flyttfåglarna!

Ett öga - två ögon,
jag ser, jag tittar,
jag tittade, våra blickar möttes.
Om jag inte hade velat se, skulle jag ha blundat, men
jag ville se ditt leende, din blick smälte isen, mina sorger.

Mellan dina ögon, din näsa, sirlig, rak och ädel,
ger dig egenart och nobel karaktär;
urskiljer dofter, lockelser, önskan.
Jag nuddar vid din kind, jag nyper din näsa
du känner min beröring, kontakt, ditt känselsinne berörs!

Dina röda läppar, fylliga, mjuka, begärliga
dominerar din gulliga mun.
Ditt finger plockar från dina läppar en slängkyss,
kyssen bär mig ditt längtade budskap,
jag hör kyssens viskande röst, jag älskar dig - ti amo!

© Heikki Hellman 2013-01-17




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 230 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-17 17:16



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Underbar och tänkvärd text!
2013-01-23

  Minkki VIP
skönt sinnlig och varm - en glädje att läsa!
2013-01-22

  Palett
Vackra ord om när längtan möter längtan, när blickar talar, när kärleken spirar....
2013-01-18

  walborg
Vilken sinnlighet - vackert - skönt att läsa
2013-01-17

  Chawa VIP
Så underbar läsning om att uppleva kärlek med alla sinnen!
2013-01-17

    ej medlem längre
Fantastisk.
Bara så.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman