Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blattebakgrund--En tidig otta griper vi mördaren (En pr bild av mig)


4 Coops & då pratar vi inte skålar..

Mannen anmälde mordförsök vid två tillfällen
som han lyckades fly ifrån:

Västerort polisen hade ej tid med
att komma vid båda tillfällerna..

& jag levde ju, det fanns ej resurser förstår du min vän..
Men så ringer manen ett samtal där han ber att få tala med sitt ex.. på hennes jobb

Två månader senare dycker 4 civilklädda med dragna vapen
hemma oss mannen för att anhålla honom för olaga förföljese i grupp

Polisen tyckte det var tunnt, men följde order
ingen jurist fanns så mannen fick sitta isolerad 28 timmar för att släppas efter förhör

4 extra timmar för att åklagaren ej ville/kunde ej svara i sin mobil
jag undrar vad är det för fel med dialog & varför förnedra en misstänkt?




Fri vers (Prosapoesi) av Federico Romano
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-17 15:18



Bookmark and Share


  Angel of love
Starkt skrivet min vän, kram
2013-01-18

  Annika Persson
När man kan sätta offret i fängelse, men inte för den sakens skull
att problemen upphör.
2013-01-17

    ej medlem längre
Omskakande att läsa dina ord.
2013-01-17

  SatansSon VIP
Då vet jag, mannen, vad du varit med om.
2013-01-17

  agneta pichler
samhället är inte friskt!
2013-01-17

    ej medlem längre
kraftfull och bra!!
2013-01-17

  Lars Hedlin
Bra stark och sann........
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano