Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom allt

Bortom tid och rum
är allt möjligt

Bortom mina gränser
finns du
och allt är tillåtet
och det jag ser som vackert
tar jag emot

Bortom gränser
där de kapas
finns det ljusa
längtansfulla
krävande vackra
och accepterat


Bortom lögnen
slutar du smyga
slutar leta
efter mig
utan att låtsas som att du inte finns
som att jag inte finns
eller något alls




Bortom tid och rum
kommer en dag


Bortom all tid där allt är möjligt
finns du och jag

Obegränsat




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-18 18:34



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Saknar ord... rör något djupt inom mig!
2013-01-19

    Oak VIP
Gud!
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen