Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag & min vän, för 30 lire


Vi slog varandra

När barn slåss
finns det säkert orsaker, som alltid

Men är dom giltiga eller rådgivande..
Aiello var rika på jord - Romano på ära

Desiderio var fårahedar med stolthet, men vad viste jag
Durso var där i familjefäjden, tänk vad lätt en familjefäjd börjar

Jag tänker & glömmer för jag vet
& håller mig vid sidan & ser på




Fri vers av Federico Romano
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-18 21:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En sida av vänskap och vad man är berädd att göra kanske?
2013-01-20

  SatansSon VIP
Det måste varit en knasig barndom.
2013-01-19

    ej medlem längre
Du har en brokig bakgrund som färgar många av dina fina texter.
2013-01-18

  agneta pichler
barndoms minnen :)
2013-01-18

  agneta pichler
barndoms minnen :)
2013-01-18

  Federico Romano
Svårt att förstå, men barn älskar varandra
oavsett vad föräldrarna säger..

Alla är vänner idag..
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano