Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens låda

Smäktande är tonen
från livets grammofon
lustfylld är musiken
vackrast då det skymmer
känslorna är starkast
kring mörkrets fall
fyllda med kärlek
när skuggorna rymmer

Blomsterspråket talar
ur vasen på bordet
spelande känslor
från ros nummer sju
som vågor de böljar
i smekande rörelser
och kärleken är nu

Kyssande vindar
utanför fönstret
stjärnorna de blänker
i nattens andetag
poetiska tankar
vid skälvande minuter
en stegrande längtan
till lustfyllda behag

Locket står öppet
till kärlekens låda
musiken strömmar ut
i skymningens dans
vackra är tankarna
kring månljusets slöja
redo för mötet
vid stundens elegans




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 559 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-19 01:37



Bookmark and Share


  aol
så vackert skaldat med så fin elegans,
2013-03-29

  Siggesdotter
Så fint och vackert du skriver och du är bra på att rimma. Applåd!
2013-03-26

  Teddan
Underbar takt och form. Underbar! Sa jag att den var underbar också?
2013-03-06

  anits VIP
Så vackert och kärleksfullt skaldat
2013-01-23

  Ninananonia VIP
Du skriver så det känns :) underbart
2013-01-19

  Eva Langrath VIP
Så fint du får till det med rimmen i denna kärleksfulla dikt.
2013-01-19

  mare VIP
Kärleksfylld text..
2013-01-19

  Eva Helene VIP
Du öppnar kärlekens låda, jag tackar för smakbiten! :)
2013-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Helt underbart...fantastiskt vackert...
2013-01-19

  Yrre VIP
Och detta var elegant poetat, bra där!
2013-01-19

  Magica VIP
Fint! :)
2013-01-19

  Chawa VIP
Åh så fint du diktat om kärleken!
2013-01-19

    ej medlem längre
blir så oerhört glad av den här läsningen. stort tack, så fint
2013-01-19

    ej medlem längre
du är bra på finn rim
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO