Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värme


Vänskapens band


Vem viskade
ditt namn
i natten

vem är du
 
som värmer ord
i hjärtats röda rum

av känslan jag dig känner
från landet bortom allt


vi vandrar jord
i våra cirklar
söker svar på livets gåta

tankens kraft
vill lika finna

i tanken bortom allt
vill banden åter knytas
starkare än nånsin

vi vandrar jord
i egna cirklar
men delar orden,
vänskapen och stunden

 

© Chawa 2013




Fri vers av Chawa VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-19 02:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om din så fint skaldade dikt!


"vi vandrar jord
i egna cirklar
men delar orden,
vänskapen och stunden"



2014-12-07

  Lärling
Mycket fint formulerat!
2013-12-27

  Bo Himmelsbåge
Ohh vänskapens ljuva band
de fångar drömmar
de värmer sand
där vi vilar
hand i hand

Vi vandrar jord
o delar ord
av vänskapen bunden
o delar nuets ögonblick
denna stunden
2013-12-23

  Nina.H
Den här dikten säger allt som jag i stunden tänker.
"tankens kraft vill lika finna"
Berör...
2013-01-29

  Nina.H
Du formulerar orden så vackert
och har en fin rytm i texten, och
texten berör. Vackert
2013-01-27

  walborg
Underbart poetiskt språk om ömsesidighet
2013-01-20

  Lars Hedlin
Underbart ,,gillas skarpt!
2013-01-20

  agneta pichler
Drönande vackert..
2013-01-20

  MaRit MaRitza LöfRoos
Gillar starkt.
2013-01-19

    ej medlem längre
väldigt fin min vän - jag njuter..
2013-01-19

  Bibbi VIP
Känner mig ett med denna längtan.
2013-01-19

  Ljusletaren
"vi vandrar jord
i egna cirklar
men delar orden,
vänskapen och stunden"

Så sant sagt och åter och åter igen vi gör det ... tack för underbara ord/kram
2013-01-19

  Tino
Vad fin den är
"vi vandrar jord
i våra cirklar
söker svar på livets gåta"

och
"vi vandrar jord
i egna cirklar
men delar orden,
vänskapen och stunden"

Så snyggt!


2013-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackra ord om vänskapen...
2013-01-19

    ej medlem längre
Varmt och fint
2013-01-19

  ULJO
Den texten gick rakt in i hjärtat. Mycket berörande skildrat
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP