Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens marsch

Trumljud genom stan
en kärlekens orkester
harmoniska sånger
och gladlätta gester

En vandring för kärlek
ska få sitt manifest
med slagord och plakat
blir gillat allra mest

Så ta varandras händer
och låt följa klungan
ropa kärlekens budskap
ta orden på tungan

Krama träd och grenar
och gosedjur mjuka
så visa lite vördnad
till dem som är sjuka

Marschera på gatorna
ta den ensammes hand
för ett tydligt budskap
till knutna kärleksband

Stå upp och proklamera
på stadens torg
var rädda om varandra
ge en blomsterkorg

Så visa öppna känslor
för det som är rätt
kärlek utan gränser
är enkelt och lätt

Trumljud genom stan
en kärlekens orkester
harmoniska sånger
och gladlätta gester




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-19 05:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat, vi ska visa
vår nästa omsorg
2013-01-23

  Ninananonia VIP
Den här var fin :) vilken marsch
2013-01-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja låt julbelropen
skalla med kärleks-
toner till alla, det kan
ju bara fler kärleks-
handlingar framkalla!
Väl skrivet och önskat!
2013-01-19

  Chawa VIP
Alldeles underbar....mycket värme och kärlek här! I den marschen vill jag vandra!
2013-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi ska visa omsorg om varandra...fin text...
2013-01-19

  Marianne Räf
Fina rim och ordvändningar!
Ett nytt (?) ord: "gladlätt",
m. fl. Bra!
2013-01-19

  zallander
fy fabian
2013-01-19

    ej medlem längre
Fint budskap
2013-01-19

  Yrre VIP
En underbar skrift att sjunga för kärleken!
2013-01-19

  SatansSon VIP
Fin kampsång.
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO