Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöpiruetter

 

Som gnistrande stjärnedroppar
faller
i daggkåpans skål

~~*~~

så gyllenblekt skön
välver sig
månens moderliga
rundning
~~*~~

genom fransig
molnkappa
över violblå himlasfär

~~*~~

där blålätta
snökristallevingar
svävar
in i bländande
himlar

~~*~~

regnbågsskimmer och röda läppar
möts
i svindlande
vintergatsvirvlar

~~*~~

överallt

~~*~~

stjärnor

~~*~~

exploderarande
i piruetternas
jublande färgkaskader

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 745 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-01-19 17:40



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat,
2015-04-20

  Ingrid Trolle
Svindlande vackert
och mjukt
2014-04-25

  Linda CH VIP
En explosion i känslor och färger!
2014-04-14

  thugwhriter
Du e fantastisk "!
2013-11-25

  glasblåsarblå
så otroligt vackert!
2013-03-04

  SatansSon
En virvlande vacker dikt.
2013-01-24

  Ninananonia VIP
Vackra snöpiruetter
2013-01-20

    jaybird
mjuk stämningsfull poesi
2013-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt...
2013-01-19

    ej medlem längre
En snörstjärnekristall är den som svävar och flyger när vinden tar tag i den så skriv en berättelse varför den heroiske vattenfallet med sina iskristaller blänker till när vattnets is stannar till
2013-01-19

  ULJO
Klockrent
2013-01-19

    ej medlem längre
Genomvacker !!!
2013-01-19

    ej medlem längre
utomordentlig, och vackert skriven..! *
2013-01-19

  Nils Teodor VIP
Sagolikt vacker
berör i hjärtat
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga