Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon ute i världen


Mer än vad som går att se

Stirrandes in i tomma intet
Jag vill ingenting
Allt är så tomt
känslorna är borta

Någonting kväver känslorna
Håller tillbaka andan
Tvingar tillbaka den igen
Hindrar mig från att bryta ihop

Runt omkring finns liv
Värdelösa saker som inte betyder någonting
Jag vill inte röra
Inte se

Allt som betyder någoting går inte att se
Känslor som inte borde finnas
Som knyter band
Plågar mig

Förstör mig inombords
Bryter sönder mig
Tills jag är trasig och förstörd
Ett tomt skal kring vandrandes i ett helvete




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-19 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P