Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken

du vaknade blöt av svett
en natt i januari
droppar föll på min avbrutna sömn
"känn på mig", sa du
jag sträckte ut min nyvakna hand
nådde ditt bröst
försökte hitta dig i gråzonen
"känner du?", sa du
och jag kände hur du föll
tillbaka ner i sömnen
kände ditt bröst kallna
vilse i din andning




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-19 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe