Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..när man flyttar tar det tid att återskaffa allt..


Saltbrist

 

Flyttning, avsked, utbärning
sker genom tårsvämmade ögon

Första måltiden i enboet
kräver kryddor, insisterar


Inget salt att finna i låda
för låda, kasse efter box

 

Pannan mot fläktkåpan
rännilars salta mungipor


första måltiden rumsligt allena
tårsaltad potatis, lipsill




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 454 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-19 21:42



Bookmark and Share


  rebecca d
igen?
2013-02-10

  Minkki VIP
om ingressen - då har man chansen att upptäcka hur lite man verkligen behöver... men det märker man ju inte
fin humor i texten som i sig är sorglig, sista raden...
2013-01-25

  Anoo Niskanen VIP
Känner igen känslan texten förmedlar så precist.
2013-01-25

  erna frank
Jobbigt bäde fysiskt och psykiskt. Känner det i din text!

2013-01-20

  walborg
Flyttning under vissa omständigheter brukar räknas som orsak till trauma
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer