Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck poesin

Titta ut titta ut kära du
Trots att du vet snart händer det
Känns det som att det tar fem sorger å tio år
Nitton tusen timmar innan det blir vår
Och du bah "Fuck poesin
Som sviker när den är allt man har
Som tog min oskuld och lämnade mig ensam kvar
Lämnade mig ensam med mitt enda lilla liv
Jag är en jävla dåre som är kär i poesin"

Du det blev vår förra gången
Det blev vår året innan
Det är vår alla år om man ger sig till tåls
Å poesin har stuckit men hon kommer tillbaka

Som flyttfåglarna




Bunden vers (Rim) av ester.b
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-19 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b