Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här eller inget


Jag vill slippa bli nertittad på

Jag måste dra ihop mig själv
Fixa det här nu
Jag gör det inte för någon annan
(eller det gör jag nog egentligen)

Jag vill slippa bli nertittad på
Jag känner alltid blickarna som bränner i nacken
Idioterna som hatar vi som försöker
För att de är så jävla sämst själva

Jag säger ofta till de som iakttar med hat/avundsjuka i blicken
Att de ska hålla käften, visa lite respekt och låta mig jobba
De nickar och säga javisst
Fast de egentligen skiter i vad jag säger, för jag är bara i vägen för komedin i deras liv
som egentligen är rätt tragisk

Jag håller på
Jobbar mig upp till toppen
Ska visa alla jävlarna om tio år
Då är det jag som tjänar 50 000/månad
och får vara med på nyhetsmorgon på tv4

Medan de ligger hemma
Arbetslösa och ensamma
Med ånger och sorg
Och blir nertittade på av samhället.




Fri vers av poetnea
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-19 23:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra kämparanda
skit i de avundsjuka

2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

poetnea