Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Gud

Ni hade lärt er att skriva
men inte att lyssna färdigt

Jag sade till männen; älska varandra

Jag sade till kvinnorna; älska varandra

och med varandra

Män är djur och erat eget sinne är er bur
Kvinnor är väna och inte Venus kreatur

Jag är en del av skapelsen
Tillsammans kan vi skapa något bra

Skratta gärna åt mig,
ty jag älskar era skratt

Ni lyssnade inte då jag bad
jag är inte hos er
Inte heller jag har lyssnat
jag saknar er

Jag är Gud och ni är Gudar liknande Gudrun

Och visst har jag skägg när jag besöker er på julaftonen




Fri vers av Mattias LTC
Läst 827 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-19 23:15



Bookmark and Share


    bedragare
Synd att "Och visst har jag skägg när jag besöker er" hade en fortsättning. Med en punkt där efter hade det legat högt upp på listan över meningar värda att rista i sten.
2010-12-30

    BrokenHearted
funderar....svårt....men du skriver ju jäkligt bra

skitbra! ;-)
2006-06-08

    Masa0
Åh denna dikt är så korrekt, får mig att le.

Mycket bra skrivet (:
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord