Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det barn du en gång var




I dina ögon
möter jag det barn
du en gång var

när någon
stängde dörren

om femåringens
gråt






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 490 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-01-20 11:44



Bookmark and Share


  Piann VIP
Starkt skildrat om ett barns utsatthet.
2013-03-12

    ej medlem längre
Ord som berör...väcker tankar
2013-03-02

  Anna*
Det har hänt att jag sett det barnet i sorgsna ögon och i frustrationen. Snyggt!
2013-02-27

  anits VIP
Mycket starkt berörande och
tänkvärt skaldat
2013-02-11

  ULJO
Starkt och berörande skildrat
2013-01-21

    Birgersdotter VIP
Berör
2013-01-21

    ej medlem längre
det finns något som heter att vara ett barn som inte finns men ändå är så vet om du hade det svårt så vet jag att alla barn som lider är så svårt behandlade så, så tänk att det finns något som heter att vara ett ensamt och övergivet barn men ändå en som vet att livet är värt att leva
2013-01-20

    jaybird
Inför ett barn
vår tunna hud

utmärkt
2013-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
Känns ända in i hjärteroten...
2013-01-20

  Rosmarin
rakt på, så sant

jättebra!
2013-01-20

  bittemi VIP
En text som känns att läsa
2013-01-20

  Maiah VIP
starkt förmedlad känsla....
2013-01-20

  Johan Bergstjärna VIP
Varför i Guds namn skaffar en del människor barn???
2013-01-20

  Maria T
Jag ville ta femåringen
i famn och trösta
2013-01-20

  Johan Bergstjärna VIP
Eller om åttaåringens rasande vrede... (jag 1973... istället hade jag sönder saker, ENSAM på mitt rum)

Mycket bra dikt, tack!
2013-01-20

  Christine Sabel
Tack för att du ser..... :)
2013-01-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hur det var då, det
gäller att komma på,
om man fram till ett
barn gott skall nå...
Väl tänkt sagt!

2013-01-20

  Lars Hedlin
berörande ord!
2013-01-20

    ej medlem längre
Berörande ord ...
2013-01-20

  Ninananonia VIP
Berör djupt..
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius