Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ringar på vattnet


Det finns en värld
i ljus och kärlek

om jag där vill bo

förnekar jag då
allt ont...


Omsluten av
ljusets kraft

sprider jag då inte
varma vänliga ringar... 

*

Jag klev ur min bubbla
sinnet mötte svavel
 
rädsla

skuld

demoner

hjärtat blödde svart
frätte syra i mitt inre
jag spred uselhetens ringar


*

Jag ser ljus i mörkret

det bor en godhet
där i ljusets mitt

kärleksvågor slår mot hjärtat
smälter svärtan bort


trygghet finns omkring mig

värmen

glädjen i mitt bröst


Jag är åter i min bubbla
i ljusets goda kraft

möter träget mörker
smälter svärta bort


© Chawa 2013




Fri vers av Chawa VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-20 12:52



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar dessa ord ... bra/kram
2013-02-05

  Sunlight
så väl förmedlat
poesi som når hjärtats innersta vrå
nattens mörker
och gryningens livgivande ljus
2013-02-05

  Nina.H
Så vackert och tankeväckande.
Visst finns det ljus och kärlek i vår värld.

2013-01-27

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2013-01-21

  ULJO
Du är poet ut i fingerspetsarna
2013-01-20

    ej medlem längre
Yes!!!
2013-01-20

  agneta pichler
Vacker mörk text
från dig min vän..

ljuset är räddningen
akta svarta tankar..
2013-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuset ger hopp åt dom som är i mörkret...mycket fin och talande dikt...
2013-01-20

    ej medlem längre
Godhet ch trygghet sprider dina varma ord.
2013-01-20

  aol
vacker stark poesi.
2013-01-20

    ej medlem längre
mycket insiktfull och vacker poesi
2013-01-20

  Tino
Den finns där, gäller att kunna njuta av den och inte vara rädd när det blir mörkt.
Jag gillar din poetiska dikt
2013-01-20

  Lars Hedlin
Härligt att vara i värmen och Ljuset!
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP