Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roslagsblues

trodde skrev mig

hem.

Förbi den korta
kvällningen livet
mist sin gränd


avmagrade löften
i bräcklig rygga

Vems sådd kastar skuggorna

för i
Upplands byar hänger genens
svans på glänt

En flykt tvingar fram mitt möte

en
Skördetröska omkullvält

i ögonblick av febrig längtan
syns en flicka bomullsklädd

flätor tvinnade vid plågan

Som om ingenting har hänt





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-20 17:21



Bookmark and Share


  ULJO
Klockren text
2013-01-20

  Tarantaran
Så vackra bilder
och metaforer..!
såg Uppland
och Linné... litet
historia och nutid,
i ett poetiskt möte
mötas om livet
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP