Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text dedikeras till vår egen anti-krist: Larz Gustafsson.


Pengar.

Jag tänder inte på män.
Men tusen spänn är ändå tusen spänn.
Man kanske skulle ta och hora?
Behöver inte ens kuken förstora.




Bunden vers (Rim) av Iggy Bengtsson
Läst 402 gånger
Publicerad 2013-01-20 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson