Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan till kärleken

En resa långt bort
till paradisets land
bortom förnuftet
till regnbågens rand

Vi åker i gryningen
på första parkett
med Karlavagnen
utan sans och vett

En tripp i universum
bland stjärnornas ljus
en resa tillsammans
där till kärlekens rus

Vi delar på en flaska
delikat årgångsvin
på känslornas hållplats
vid rymdens baldakin

Vi reser långt bort
mot kärlekens scen
där palmerna vajar
till strandljusets sken

En enkel biljett
mot sinnenas värld
till drömmens rike
en känslosam färd

En resa vi borde
till kärlekens ursprung
för alla på jorden
både gammal och ung

Där lever vi lyckliga
utan inre strid
på kärlekens moln
i all vår tid




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 397 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-20 22:41



Bookmark and Share


  Nina.H
Kärleksfull dikt med så mycket underfundighet.
Gillar..
2013-01-29

  anits VIP
En mycket vacker kärleksdikt
2013-01-23

  agneta pichler
blir alltid förundrad
Var hittar du orden
Flödet och allt de vackra?
2013-01-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket romantiskt och vackert...ljuvlig bild...
2013-01-21

  Chawa VIP
Så fin...en beskrivning på precis så som allt borde vara...härlig resa!
2013-01-21

  Lars Hedlin
Värme och vacker bild!
2013-01-21

  Marianne Räf
Jättebra! En vacker kärleksdikt;
rimmad romantik. Härligt, M R
2013-01-21

  Angel of love
Underbar.... Varm, fin ...
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO