Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att få vetenskapen på vad som binder oss (Bilden har inget med dikten att göra, tror jag..)


Bunden att vara bunden

Ett band som kallas kärlek
blir dina handbojor om du inte finner nyckeln

Eller återfinner ordet ni tappade
er emellan, en hel dialog var borta

Bandet, var det avklippt
som allt annat som sjönk i den svarta sjön

Banditen tog över bandet
då bara hennes slem blir kvar, tills det försvinner




Fri vers av Federico Romano
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-21 02:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra text...mycket att tänka på...
2013-01-21

  Lars Hedlin
En borttappad värme kan bli ett sår.....
2013-01-21

  SatansSon VIP
Vetenskapen kan bevixsa saker bara till en viss gräns. bra text.
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano