Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hata krävs inget mod däremot att


Att våga älska

Med alla risker jag tar

Så undrar jag kommer jag att göra om det

Jag, jag kommer att våga älska åter




Fri vers av Federico Romano
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-21 13:25



Bookmark and Share


  zallander
bra där kamrat..
2013-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...det hoppas jag...
2013-01-21

  agneta pichler
så.. ska de låta.. ;)
2013-01-21

  Angel of love
Älskar att höra det...
2013-01-21

  Lars Hedlin
Bra håll kvar den tanken!
2013-01-21

  SatansSon VIP
Kärlek ska du kunna både ta och ge.
2013-01-21

  Federico Romano
Ja man får aldrig ge tappt..
2013-01-21

    ej medlem längre
Där har du svaret ...
bra ...
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano