Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vart tvungen att bli vild


för att överleva en dag till

För i kvarteren där han bor kör ungdomarna emot honom

en riktigt dålig stil

Mobbar honom för hans klädsel och en massa andra saker

Typ hans gamla fula mobil, då de skriker åt honom

Du din fattiga djävul

Du kommer ju aldrig få råd med någon bil

när du blir lite äldre

Så spring innan du får stryk

Men nu fick det vara nog med mobbningen, tänkte han

då han verkligen tände till

Så han gick fram till den största i gänget och bara

gav honom en riktigt fet smäll

En riktig karamell

En riktig fullträff

Efter det så backade gänget om sina åsikter emot honom

och istället vart riktigt snälla emot honom

För efter det när han kom hem efter skolan

så sade de alla i gänget

av respekt för honom ett litet Hej...

Ken Cassel
21/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-21 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med Lynx där nere. Visst vore det underbart om det alltid kunde vara så. Men ofta blir det inte bättre. Då skickar de sina jävla bröder och kusiner.
Ack o ve! ahahah
2013-01-21

  Lynx63 VIP
Detta kan inte ha hänt nu
Kanske någon gång
på 70-talet :) eller.

2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel