Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många är kroniska lögnhalsar utan att fatta det

Exempel:

- Jag diskade ikväll!
(Nej du, det gjorde diskmaskinen)!

-Jag tvättade hela dagen igår!
(Inte alls, det gjorde tvättmaskinen)!

- I morgon ska jag städa!
(Nej, du kommer mestadels att babbla och messa i mobilen,
sitta vid datorn och stirra på teven. Eventuellt drar du
några motvilliga drag med dammsugaren, som gör
det viktigaste åt dig)!

- Jag lagade mat i söndags!
(Nej, du värmde den bara, den färdiganrättade födan,
förutom att du slapp duka och duka av
för det gjorde dina barn)!

- Idag jag skärpa mig och inte äta så mycket!
(Det fungerar tills kvällen kommer, då du smäller i dig
några extra mackor i smyg och tar ett par glas vin)!

Jag motionerar rätt hårt nu för tiden!
(Inte alls, du har tänkt göra det, men du har inte
kommit igång ännu)!

(Fler exempel finns, men det får andra skribenter
fylla på med).




Övriga genrer (Satir) av Jack E. Gladh VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-21 19:53



Bookmark and Share


  Sunlight
haha kul! :D
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST