Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön ligger ju så ljuvligt jullikt här...

När jultomten från skorstenen ramlar ner
en halvnaken kvinna han ser som honom ber
att stanna, han sa barn väntar ju på klapp
då tar hon av sig alla kläder i ett enda rapp
då sa han, lika bra han stannar, för en viss
sak blir i vägen om han sig uppåt ger...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-21 23:33



Bookmark and Share


  ULJO
ROLIG LÄSNING
2013-01-24

  Lars Hedlin
lika bra att den får svalna så att han i skorstenen kan hala sig upp ;)
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt