Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitna fasader

Solen fimpar glödens rester.
Kärlek chansar.
i liv som
luktar över. Glider längs en räcka
fasansfull.

i
ödets tider föll de lojt och tveklöst
in i dröm.



I rummet bortom sorgen

stinker lakanen trots tvätt.


Borrar sig i blommig bomull

i veck,

gömd av livet

djupast ovalt







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-22 09:47



Bookmark and Share


  ULJO
INTELLIGENT SKRIFTAT
2013-01-24

  smultronbergen VIP
Till nedan;
Tack vare C J Flognman
blev de rätta kapningarna
av, i vårt samarbete måhända;

tack trots det men tacka
C. J. Med !!! / S
2013-01-22

  Stefan Albrektsson
Som alltid: fantastiska formuleringar (redan första raden sänker mig på KO), och klangerna i orden blir bara starkare och starkare i det du skriver och förstärker textens innehåll och gör den nästan försåtlig - det går inte värja sig från det du skriver.
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP