Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte glömma att 1964 rådde apartheid i USA Di Caprio som trovärdigt ond slav ägare


Smärta - Slaveriet

Django Unchained underhållande våld i vitt patrask anda

Man skrattar för all är så absurt, men med rötter i minnet

Så inser man, våldet fanns & filmen bara speglar light versionen av slaveriet




Fri vers av Federico Romano
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-23 10:01



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Hoppas de visar den på Viasat.
2013-01-23

  Lars Hedlin
JA kan bara hålla med dig Federico!
2013-01-23

    ej medlem längre
jag såg den här apropå den filmen, och tycker det räckte ganska bra.

http://www.youtube.com/watch?v=GrsJDy8VjZk

2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano