Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte sista dagen

ett hjärtas vingeslag
fjärilens sista puls

horisonten brinner
bakom svart himmel

sakta dalar askan
över spirande skott
regnet mjukt faller
vassa iskristaller smälter

vingeslaget ekar
ljudlöst över
andra sidan

fjärilen andas ut
startar västanvinden



och
göken gal i öst




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-22 20:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
2013-01-22

  aol
underbart kaldat vännen,
2013-01-22

  prinscess VIP
fin
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson