Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lyfta bort det som skaver


Grus i ögat

Ögat har ej varit torrt

Flisan skulle bort, eller slipas ren, tvättas

Seltan blev söttman att avsmaka




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 425 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-22 20:22



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag kom att tänka på något sorgligt...En liten flicka blev lämnad till en fosterfamilj, när det var gjort så sa henne mamma (om flickan ), "hon var som en nagel i ögat!"

Det gjorde ont i mitt hjärta!
2013-01-24

  Lars Hedlin
Smärta i denna!
2013-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Aj...tänk om man kunde göra som på bilden...bara plocka ut ögat när det behövde rengöras...
2013-01-22

  Angel of love
Stark, hoppas allt är okej?
2013-01-22

  SatansSon VIP
Ser urt som du har kontaktlinser.
2013-01-22

  agneta pichler
jättebra text. :)
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano