Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsplock...limerickar



Så var det den gruvlige Zack
som ägde en gammal mack
sålde bensin
blandat med urin
fick hemska böter och gick "back"


Så var det den där Sahlin
som behövde en dos insulin
snodde toblerone
dum som en fåne
blev uthängd i varje magasin


Så var det den elaka Katrin
som hade en gruvlig rutin
varje kväll
gav hon gubben smäll
för att lära honom diciplin





















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-20 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är helt ägande på det här med limerickar. finner stort nöja i att läsa dom :)
2006-02-22

  Myself
du är ju helt tokbra på limerick.garvar rått o innerligt.
2006-02-20

  Ingrid Nilsson
Och vips så serverade du fyra till!!! Hur sjutton...?
2006-02-20

  Daniel_78 VIP
dom tar aldrig slut :)

gillar ettan bäst,
lite pill..

Så var det den gruvlige Zack
som ägde en gammal mack
sålde bensin
blandat med urin
fick skit och gick slutligen "back"
2006-02-20

  DanSan
Hahaha, du limericken Drottning!!
Som jag garvar när jag läser detta!!
Ja inte ska man sno toblerone om
man vill nå långt i politiken!!!
Disciplin är viktigt hehehe!!!
MVH Dan
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg