Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor som föds i hjärtat


Silikon - Anorexia

Ömhet för någon som skadat

Mer än någon annan levande & död

Vänd kinden, men hur länge




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-23 14:18



Bookmark and Share


  agneta pichler
ja.. sant

den här gör ont
2013-01-23

    annalöfqvist
det gör ont, att läsa......
2013-01-23

  Lars Hedlin
Känns smärtsamt...
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano