Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var tillräkligt modig att säga nej..


Alla är rädda

När modet är slut är, du slut

Girigheten ger dig bara konstgjord andning

Ett litet hus anpassad till mig!

Sök kärleken, se den.. Avfärda den inte..




Fri vers av Federico Romano
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-23 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Instämmer med dig totalt...Sök alltid det vackra och kärlekens värme :)
2013-01-24

  Magica VIP
Fint :)
2013-01-23

  agneta pichler
håll livet och modet uppe..

bra skrivet
2013-01-23

  Angel of love
Man måste ha modet, alla har inte det...
2013-01-23

  SatansSon VIP
Fint det här.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano