Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rostagg

Svart ros, röd ros
Rosenknopp av blod

Blått öga, grönt öga
Öga utan liv

Ung kropp, gammal kropp
Rörelser så få

Andas in, Andas ut
Andetag utan syre

Livet är så kort
Låt det ej tappas bort




Fri vers av Katten
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-23 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten