Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likställd


Isig vind
Kastad plastpåse
rasslar fram

Andedräkten står
som rökpelare

Påbylsad
i ett försök
att komma undan

Minuterna till
bussens ankomst
kryper

Ja, ångesten
är som 20 minusgrader
och snålblåst




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-24 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria