Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte men jag gör det ändå.

kan knappt skriva längre
jag gör det ändå

kan knappt andas längre
jag gör det ändå

kan knappt tänka längre
jag gör det ändå

kan knappt gå ut längre
jag gör det ändå

kan knappt någonting längre
jag gör det ändå


jag orkar inte
men jag gör det ändå.




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-24 21:34



Bookmark and Share


    samole
Kommentar till kommentar plus dikt.

Det är ju uppenbart inte fel på livslusten.
När man väl slås ut har man inte kvar en frisk forskarförmåga.
Alla som kan forskar för att bli friska, och vänder upp och ner på allt
för att hitta livsmöjligheten.


2013-05-02

  SatansSon VIP
Håll ut, baby. Snart kommer livslusten tillbaka ha n kommer som en racerförare.
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp